Выбрать дату в календареВыбрать дату в календаре

Страницы: 1
Спінінг дитячий
 
Цитата
Я малявку тоже планирую подсаживать, уже думал об этом. Игрушечного ничего покупать не буду. Для старта возьму самый короткий, тонкий, легкий одночастник за разумные деньги (не имеет значение бренд и т.д. - все равно его сломают или что-то другое) и катушку 1000 размера максимально легкую - и самому можно позаганяться на микро-приманки и ребенку легче будет понять.

закордоном такий коштує від 12$. думаю важко буде знайти інший дешевший варіант за легеньке вудлище з катушкою. тим більше в цьому спінінгу катушка закрита і думаю простіший механізм закидання (здається не треба скобу відкидати та шнур пальцем притримувати). малого краще не завантажувати нюансами закидання щоб не відбити бажання до самої риболовлі.
Спінінг дитячий
 
так, якщо можна підкажіть адресу, який магазин
Спінінг дитячий
 
знайшов в інтернеті ось такий спіннінг в комплекті з катушкою Shakespeare Cars Spincast Fishing Kit. хочу весною-літом взяти сина 5р. на рибалку. планую почати з окуня. питання: хто який спінінг купив чи зробив для дитини?
цей здається непоганий - тільки в Україні ніде не можу знайти. доречі цікаве відео зі схожим спінінгом https://www.youtube.com/watch?v=Vxzq-VhhgGo&feature=related
Кто как делает проводку колебалкой? С лодки и берега...
 
Користуюсь коливалками strike pro. Два дня назад ходив на щуку: близько двох годин робив звичайну рівномірну проводку, результат ноль. Як тільки проводку змінив на ривкову -  зразу ж удар і буквально за хвилин 15 три покльовки. Ривки робив катушкою з короткими паузами.
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!